Om NextLove

NextLove är en dejtingsajt för ensamma föräldrar och människor som skilt sig. Tack vare NextLoves smarta plattform som lätt matchar ihop likasinnade kan du komma igång och starta ”nästa kapitel” i livet. Detta är en mycket seriös sida för dating på nätet där målet är att du ska kunna skaffa dig en ny och långvarig relation.

NextLove lanserades 2013 i Sverige och har sedan dess lockat till sig allt fler människor. Medelåldern i detta community är 37 år men rent generellt kan man säga att profilerna varierar från 25 till 50 år.

Enkelt att börja dejta igen

Som på många andra sidor för dejting på nätet får du börja med att fylla i din profil. Här känns ändå NextLove något lättare än många konkurrerande sidor. Det gillar vi eftersom det måste vara lätt att komma igång.

Samtidigt har du hur många möjligheter som helst att skapa en mer detaljerad profil om du vill. NextLove berättar till exempel att du kan få 15 gånger bättre respons om du lägger in en bild av dig själv.

Bra matchning

När du lägger upp din profil får du svara på frågor om smak, fritidsintressen, romantik, sexualitet och så vidare. Det hela är mycket lätt och du sätter hjärta för profiler du gillar och kryssar bort mindre intressanta profiler. På så sätt lär sig NextLove vilken typ av partner du är ute efter. Du kan när som helst komplettera profilen genom att själv fylla i extra text eller kommentarer om dig själv under varje kategori.

En kul sak med NextLove är möjligheten att kontakta singlar i Norge och Danmark också. De flesta nöjer sig nog med Sverige, men det är fint tycker vi att möjligheten finns att söka efter kärleken i grannländerna också!

Gratis att komma igång

Det kostar inget att starta en profil och komma igång med NextLove. Om du gillar plattformen och vill gå vidare och kontakta någon får du betala en avgift. Du kan själv välja om du vill betala för en månad eller fler. Har du tur hittar du någon ganska snart och då kan det kännas skönt att inte ha betalat för en längre tid än nödvändigt.

Dessutom har man ett system med så kallade krediter. De kan du använda för att nå ut till ännu fler singlar genom att göra det lättare för andra att hitta dig. Du behöver inte alls använda denna funktion om du inte vill men det är bra att den finns tycker vi.

Smarta sätt att ta kontakt på

Vi har alla olika favoritsätt att kontakta någon vi är intresserad av. Detta har NextLove tagit fasta på och erbjuder en lång rad kommunikationsmöjligheter. Många provar nog först med chatten eftersom den är så direkt. Om man vill ha lite mer tid på sig att skriva och svara finns det en meddelandefunktion också. Dessutom kan man skicka en ”flirt”. Det kanske kan liknas vid en ”like” – ett sätt att visa sitt intresse utan att behöva säga något. Den modige har möjlighet att skicka en gåva via dejtingsajten.

NextLove jobbar ständigt med att komma på nya smarta sätt för dig att kommunicera med personer som du intresserar dig för.

Högsta möjliga säkerhet

När du dejtar på nätet är säkerheten viktig. Detta inser NextLove och de håller därför högsta tänkbara säkerhetsnivå på sin sajt. Allt det du gör är helt konfidentiellt. Dina uppgifter och din profil syns inte utåt på nätet. En sak som verkligen är förtroendeingivande är att NextLove alltid har en administratör i tjänst för att övervaka plattformen. Med alltid menar vi dygnet runt, sju dagar i veckan, hela året. Det imponerar! En person som bryter mot användarvillkoren och ställer till bekymmer för andra blir blockerad. Tryggt och bra.