Om Match

Match är en av de singelsajter som hör till de mest kända på nätet. Denna sida har funnits i Sverige sedan 2002, men etablerades redan 1995 i USA. Idag finns Match i flera länder och på runt 20 olika språk. Den typiska medlemmen på denna sajt, är enligt Match själva mellan 24-45 år och som söker en seriös relation. Det finns en app, så väl som en sajt för datorn.

Lätt att komma igång

Det går att bli gratis medlem på Match, men ofta hamnar man på den sida som visar vilka alternativ på prenumeration det finns. När man har registrerat sig på denna sajt, så fyller man i en beskrivning av sig själv, samt att man får svara på ett visst antal frågor. Dessa handlar om civilstånd, yrke, barn, tobaksvanor, längd, färg på hår och ögon, kroppstyp, vad man har för intressen och för fritidsaktiviteter. Svaren finns som färdigställda alternativ i en rullista. Man kan även ladda upp en profilbild på sig själv. Det finns ingen personlighetstest på Match, men de har en systersida, MatchAffinity, som ingår i deras koncern. Det är dock en separat singelsida, med egna abonnemang.  Som gratis medlem på Match.com så kan du skapa din profil, du kan använda sökfunktionen samt titta på andra medlemmars foton.

Bli prenumerant

För att få så stor behållning som möjligt av denna singelsajt så är det smart att bli medlem, eftersom gratismedlemskapet är något begränsat. Det finns tre olika alternativ att välja mellan och dessa är på 1 månad, 3 månader eller 6 månader. Ju fler månader du tecknar direkt, desto billigare är det. När du prenumererar så får du dels tillgång till samma saker som gratismedlemmar, men du har även tillgång till meddelande-funktionen, samt en chatt. Man kan även se vilka andra medlemmar som skickat flörtar. En annan sak man får tillgång till om man är prenumerant är det som heter Daily6-funktionen. Det är en slags matchningsfunktion, som visar sex andra profiler med foton, som sajten tror skulle matcha dig. På dessa kan man välja om man är intresserad, inte intresserad eller kanske intresserad. Om man väljer intresserad, så kommer den personen att få ett meddelande om det.

Gå på event med Match

Något som Match har valt att ha är olika evenemang och aktiviteter för sina medlemmar. Detta kan vara allt från AW, mingel, vinprovning, kurser inom matlagning eller andra roliga temakvällar. Alla saker kostar pengar, men olika mycket beroende på vad det är för aktivitet. Man anmäler sig via deras websida och de har aktiviteter i flera städer runt om i Sverige.