Om 50plusmatch

50plusmatch är en singelsajt för dig som är 50 år och över och vill hitta en ny partner. Sajten har funnits sedan 2008 och vänder sig till äldre personer. När man är 50+ så kanske man inte är direkt sugen på att gå ut på krogen eller uteställen för att hitta en kärlek. Har man inte heller en stor umgängeskrets, där man kan träffa nytt folk, så kan nätet vara en bra idé. Nätdejting är till för alla, oavsett ålder. Med denna singelsajt kan äldre personer träffa en mer mogen befolkning, som alla är ute efter något seriöst. Sajten ägs av ett företag och utöver Sverige så finns de i Danmark, Holland och Belgien.

Enkelt att komma igång

För dig som känner dig redo att träffa en ny partner, i din egen ålder, kan enkelt komma igång med denna sajt. 50plusmatch är verkligen en av lättaste sajter att registrera sig på. Det krävs till exempelvis inte några personlighetstester, samt att det är inte heller ett krav på att betala medlemskap. Du kan på ett lätt sätt skapa en egen personlig profil, med en egen presentation. Du kan även ladda upp en profilbild på dig själv. Du kan sedan välja att använda dig av datorn och leta efter en ny kärlek, eller så laddar du ner en app till din telefon.

Lär känna nya människor

Om du väljer att vara gratis medlem, så kan du bland annat titta på andra medlemmars profiler. Du kan även skicka så kallade intressemeddelanden. Skulle det vara en person som är premium som kontaktar dig, så kan du svara gratis. Det innebär alltså att du kan vara gratis medlem, men ändå få kontakt med många. Du som vill ha ett fullständigt utbud av sidan kan dock satsa på att bli fullt betalande medlem.  Du får då tillgång till bland annat att skicka personliga meddelanden, se vem som besöker din profil, skicka obegränsat antal intressemeddelanden, se andra medlemmars sökprofiler och mycket mer.

Är sajten säker?

50plusmatch är en säker dejtingsida och väl ansedd. Även om sajten är från Holland, så finns det en svensk avdelning, som är anpassad just för svenska användare. Du kan lita på att alla de uppgifter du skriver in, inte delas med andra och att inga obehöriga kommer åt dem. När det gäller säkerhet när du ska dejta den du skrivit med, se alltid till att mötas på en offentlig plats, första gången.