Om Ourtime

Ourtime.com är en singelsajt som skapades 2017 av samma team bakom Match.com. Ourtime är en singelsida som främst riktar sig till personer som är 50 år och över. Man har därmed sett till att sidan är väl anpassad för dessa användare. Det finns en sida för datorn, så väl som att det finns en app att ladda ner till telefonen.

Enkel registrering

Det är enkelt att registrera sig och komma igång på denna singelsida. Det går att skapa en kostnadsfri profil, och då får du tillgång till sökmotorerna för att hitta andra medlemmar. Det går även att maila och chatta med premium-medlemmar. Om du blir betalande medlem får du dock tillgång till mer funktioner. Bland annat kan du prata med andra medlemmar via en chatt eller via meddelanden. Du kan även se rutan ”person jag söker” på de olika profilerna. Detta då Ourtime använder sig av en algoritm för att matcha olika medlemmar med varandra. Som prenumerant kan du även spara favoriter, visa en lista över skickade flörtar, göra anpassade sökningar samt slipper reklam på sajten.  Du kan välja mellan att prenumerera 1,3 eller 6 månader. Sedan finns det en tilläggstjänst, som heter Booster, som gör att din egen profil blir extra synlig samt ger dig tillgång till flera kontakter.

Funktioner och aktiviteter

Ourtime har även en funktion som heter ”i närheten”, som innebär att du kan se personer som finns i en radie om 5 mil från dig. Då måste du dock ha aktiverat platstjänster i din telefon. Något annat denna singelsajt erbjuder dig som blir medlem är dejtingtips. Det finns en mängd bra frågor och tips som de tagit upp på sidan som du kan få ta del av. Detta ger bra råd om allt från hur man gör på första dejten till att använda stjärntecken för att matcha sig med en partner.

En annan trevlig sak denna sajt har, är gruppaktiviteter. Det är en mängd olika events som anordnas och det gör att du kan delta i allt från pubkvällar, till utflykter till weekendresor. Det hålls även kurser och mycket mer. Det är även tillåtet att ta med tre vänner, som inte är medlemmar på dessa träffar om du vill. Alla aktiviteter kostar pengar och det olika mycket beroende på vad det är för aktivitet.

Det som är bra med Ourtime.com är att du kan känna dig trygg och säker. Alla medlemmars profiler går genom en manuell granskning innan de blir godkända.