Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig här i livet. Antalet svenskar som skiljer sig har ökat sedan millennieskiftet. Förra året avslutade 25 000 par sitt äktenskap. Som en konsekvens är också antalet ensamstående föräldrar i uppåtgående trend.

Vi reagerar alla olika på en skilsmässa eller ett uppbrott. Vissa blir förkrossade. Andra fylls av ny energi och livslust. Den vanligaste åldern att skilja sig i är mellan 30 och 54 år. Många har alltså inte ens kommit halvvägs in i livet.

Oavsett hur vi mår är en sak säker: det är värt att ge kärleken en ny chans!

Nextlove

Gratis att prova dating på nätet

Tack vare den nya tekniken är det relativt lätt att hitta intressanta människor att dejta. Självklart kan det vara lite svårt att komma igång med dejtingen efter en bruten relation. Inte desto mindre är det viktigt att inte köra fast och gräma sig i onödan.

Här kan en bra dejtingsajt vara till stor nytta. Ännu bättre blir det om man kan få kontakt med människor som befinner sig i en liknande situation. Vi har upptäckt sajten NextLove som är en datingsida för skilda och ensamstående föräldrar. Om du passar in på den profilen kan du vara säker på att det finns någon som väntar på att få träffa dig! Är inte det en skön tanke?

Vi provade NextLove och blev imponerade av hur lätt sajten är att använda. Det finns till exempel flera smarta funktioner för att ta kontakt med andra personer på ett avslappnat sätt. Det underlättar, speciellt för någon som inte har dejtat på ett tag.

Det fina med NextLove är att det är helt gratis att prova på dejtingsidan. Det är först när du bestämt dig för att träffa någon som du får betala en liten avgift till hemsidan. Frågar du oss är det helt klart värt det också. Men innan du bestämmer dig – varför inte prova? Det kostar ingenting att ge kärleken en ny chans!

Prova NextLove gratis!

Utöver dejtingsajterna på denna sida så kan du läsa på mer om andra dejtingsidor på dejtingplatsen.se.