Om Elitsinglar

Elitsinglar.se är en sajt som kommer från Tyskland från början. Den lanserades här i Sverige under 2013. Tanken bakom denna sida är att likasinnade människor ska hitta varandra och då inom målgruppen välutbildade, ambitiösa personer över 30. Denna singelsida har ett personlighetstest, en matchmaking samt ger partnerförslag. Det är kostnadsfri registrering, men sedan är det betalmedlemskap som gäller för att nå alla funktioner.

Kom igång med registreringen

När du registrerar dig, helt gratis, på Elitsinglar, så börjar du med att fylla i ditt personlighetstest. Den består av cirka 300 frågor och det tar runt 30-40 minuter att göra färdigt den. Efter att testet är genomfört så kan du skapa en egen profilsida. Även det kan ta sin lilla tid, då det är mycket att fylla i på egen han och inte så mycket förinställda val att bläddra genom. När du är klar med både ditt test och att skapa din dejtingprofil, så kommer du att matchas med andra medlemmar. Det som matchningen går på är bland annat karaktärsdrag, var du bor och personliga preferenser.

Fler funktioner med betalmedlemskap

Även om det går att registrera sig kostnadsdfritt, samt att även göra både testet och skapa profil, så är det inte så mycket mer än så man kan göra gratis. Du kan se andra matchande medlemmar, men då utan bilder. För att få tillgång till allt, så är det att betala som gäller. Det finns två olika medlemskap att välja mellan och det är Elitsinglar Premium och PremiumPLUS. Det första alternativet ger dig bland annat tillgång till att skicka egna meddelanden, läsa andras meddelanden, skicka leenden, skicka frågeformulär, se besökare, se bilder och sådan som man ofta brukar få göra på olika singelsajter. Om du väljer PremiumPLUS, som är något dyrare än det första alternativet, så tillkommer det ett par funktioner till att använda sig av. En av dessa saker är att du kan verifiera din profil. Det innebär att man är den man utger sig för att vara och man verifierar sig via kopia på pass eller id-kort.

Seriös dejting

Elitsinglars upplägg med att det ska vara högutbildade medlemmar, så väl som ett test, är för att visa att de är en seriös singelsida. De vänder sig till kvinnor och män som vill hitta den ultimata partnern för att kunna skapa ett förhållande som varar. Så denna sida passar dig, som har en lite högre utbildning och vill hitta likasinnade personer.