Om Qruiser

Qruiser är mer av ett community än vad det är en ren singelsajt. Sidan är skapad för HBTQ-personer, alltså homosexuella, bisexuella, trans och queer. Sajten startades år 2000 och det finns idag runt 100 000 aktiva medlemmar. Qruiser är en form av mötesplats för män och kvinnor, oavsett läggning. Även om sidan riktar sig mot HBTQ, så finns det även många straighta medlemmar. Sidan används även som andra typer av sociala medier. Det är helt gratis att bli medlem.

Kom igång på enkelt sätt

Det är som sagt gratis att bli medlem på denna sajt. Man får vara medlem från 15 år, men då är det inte tillåtet med vissa sorts bilder på sin egen sida, det är det 18-årsgräns för. Man ber snällt men bestämt att straighta killar som vill ragga på tjejer, helst ska vända sig till andra sajter mer lämpade för detta. Samma sak med tjejer.

Det finns en mängd olika funktioner att ta del av på denna sida. Det går att skicka och läsa meddelanden till varandra. Det går även att starta olika klubbar om man vill, eller bli medlem i andras klubbar. Det går att ha ett fotoalbum och själv välja vilka kort som ska vara privata eller publika för alla att se. Det går även att använda sig av funktionen Spotlight, då man kan visas upp så att man får fler besökare. Denna sajt kan du även verifiera dig på, via andra vänner till exempel.  Det finns också en chatt att använda. Du kan även lägga upp filmer om du vill. Tänk på att det finns både xxx-klassade kort, filmer, klubbar på denna sida. Sajten har även ett forum, där man kan diskutera det mesta mellan himmel och jord. Det finns också ett klotterplank att skriva på. Det finns också att man kan skriva i en egen dagbok om man vill samt att det finns en gästbok där andra kan skriva i och du kan skriva i andras.

Dejta andra singlar

Oavsett sajt du blir medlem på, så ska du vara säker på den som sitter på andra änden. Ge inte ut några personliga uppgifter för tidigt, samt se ute på en offentlig plats. Denna sajt är främst för HBTQ så har du emot att få mail från samma kön, så är detta inte ett ställe för dig. Det går nämligen inte att välja bort!