Om Mötesplatsen

Mötesplatsen är en av de mer välkända singelsajterna och de har varit igång sedan 2001. Här finns medlemmar från Sverige och Norge. Det är mestadels singlar över 25 år som håller till på denna sajt. Det finns både en dejtingapp så väl som det går att använda sig av versionen via datorn. Det är kostnadsfri registrering på denna sida men det finns betalalternativ med för att få tillgång till fler funktioner.

Möt andra singlar

När du blir medlem, så kan du skapa en egen dejtingprofil. Här skriver du en presentation och laddar upp bilder. På Mötesplatsen finns det flera sätt att nå andra singlar på. Som gratis medlem får du tillgång till att kunna söka efter andra medlemmar, se nya som registrerat sig och se vilka som besökt din profil. Om du väljer att betala för ditt medlemskap så kan du skicka och ta emot meddelanden, skicka obegränsat med komplimanger, visa att du är VIP och skriva anonyma dejtrapporter. Det finns även ett tillval att köpa. Det är Megafonen. Det är en funktion som används för att skicka ut meddelanden till alla som är inloggade. Det gör att du syns och får mer besök. 15 megafoninlägg kostar 99 kr.

Det finns även en matchmakingfunktion på denna singelsajt. Den baseras på ett enklare personlighetstest som handlar om fem olika områden. Det är personlighet, värderingar, intressen, samliv och kommunikation. När du har gjort testet, så får du en så kallad personlighetssammanfattning på två områden. Hur du är som person och din personlighet. Du får även matchning med en medlem, som är bästa matchen. Du kan även se en mer djupgående analys med text om din personlighet om du vill.

Singelaktiviteter

Möteplatsen.se har även då och då så kallade singelaktiviteter eller events. Dessa är olika träffar som man kan delta i. Det är bland annat pubträffar, vinprovning, teater, bio, restaurangbesök, resor med mera. Det finns en sida som heter Mötesplatsen Event där alla dessa aktiviteter visas och när de ska vara.

Dejta säkert

Om du ska möta någon du träffar på Mötesplatsen, eller en annan sajt, se till att du läser igenom våra goda råd om nätdejting och vad du bör tänka på. Bland annat är det alltid bra att ses första gången på en offentlig plats. Du ska även vara försiktig md att dela med dig av allt för personlig information allt för tidigt.