Om KristenDate

KristenDate riktar sig främst till singlar som har en kristen tro och kristna värderingar. Det är alltså en nischad singelsajt. De skriver själva att på deras sida så hittar du hittar du människor med samma livssyn, värderingar och ambitioner i kärlekslivet. Sajten har funnits sedan 2012 i Sverige och medlemsantalet bara ökar. Det finns en gratis app att ladda ner och det är kostnadsfri registrering.

Kom igång och dejta

På kristeDate är det lätt att komma igång. Du registrerar dig helt gratis. Sedan så finns det bara ett enda medlemskap att välja. Det kostar bara 49 kronor per månad. Som medlem får du tillgång till en mängd olika funktioner. Bland annat kan du skicka och ta emot meddelanden och det i obegränsat antal. Du kan lägga in så många bilder du vill och du kan även se andra medlemmars bilder. Denna sajt har även en egen chatt. Det går att chatta i ett gemensamt rum så väl som att chatta privat.

Flera bra funktioner

Denna dejtingsida har även ett forum, där man kan skriva inlägg, svara på andras inlägg och mycket mer. Det finns även så att man kan skapa en egen blogg, samt att man även får tillgång till att läsa och kommentera andras bloggar. Som medlem kan man skicka vänförfrågningar, ha hur många vänner man vill och se andras vänlistor. Det går även att ha en gästbok, som andra kan skriva i samt att man kan skriva i andras gästböcker. Andra funktioner på denna sia är att man kan skicka ”gilla” till andra, man kan spara favoriter samt att man kan skicka megafon-meddelanden. Sedan har man som en egen ”vägg”, där andra kan skriva på och du kan skriva på deras. Du kan också se besökare, få notifieringar, samt blockera användare om du skulle behöva. Det är även enkelt att söka fram andra medlemmar, genom listvisning eller bildvisning. Det går även bra att ladda ner en gratis app till telefonen om du vill nätdejta via din mobil.

Samma värderingar

Fördelen med att bli medlem på denna sajt är att du träffar andra med samma värderingar och samma religion som dig själv. Det kan kännas tryggt och säkert. Tänk dock ändå på att inte för tidigt lämna ut personliga uppgifter till någon innan du känner dig säker på personen i fråga. Sedan är det bra att mötas ute på offentligt plats första gången.