Om HappyPancake

HappyPancake är en av de singelsajter som är helt gratis, det krävs alltså inte att man betalar för ett medlemskap. Denna sida lanserades 2007 och har sedan dess växt sig allt större. Anledningen till att de kan vara helt gratis, är att de satsar på att ha annonser på sidan, som de får inkomsterna från. Sidan går att använda via datorn, så väl som att det finns en app att ladda ner.

Hur fungerar det?

Många singelsajter har gratis registrering, men HappyPancake har valt att ha ”gratis allt” som de själva säger. Det innebär att de erbjuder alla en mängd olika funktioner att använda sig av. Det du kan börja med är att skapa ett eget konto och sedan fylla i din egen profil. Du kan dels skriva en presentation, samt lägga upp en profilbild och ha extra bilder i ett album. Det finns även en så kallad faktasida, där du kan välja att klicka i ett av flera förvalda svar. Det handlar bland annat om längd, hårfärg, ögonfärg, kroppsbyggnad och så vidare. Det är även personliga detaljer så som civilstånd, barn, tobaksvanor, husdjur, alkohol och stjärntecken. Vidare kan du även skriva i vad du arbetar med och vad du har för olika åsikter och värderingar.

Hitta andra singlar

HappyPancake har både enkel och avancerad sökning av andra medlemmar. Det finns även att du kan söka efter smeknamn eller nya medlemmar. Dessutom har denna singelsajt en så kallad matchningsfunktion som baseras på vad du har fyllt i för personliga fakta så väl som vad du har fyllt i att du vill ha av en ”drömpartner”.

Väljer du att använda den enkla sökningen, så får du välja vilket kön du söker efter, om han ska vara online eller inte, samt län, kommun, ålder och längd. Avancerad sökning innebär att du även kan ta med utseende, personliga detaljer, intressen med mera.

Olika funktioner

Utöver att det finns flera sökfunktioner på denna singelsajt så finns det även flera olika sorters statistikfunktioner. Det finns också en del hjälpmedel för att hålla ordning på alla kontakter. Du kan dels lägga till personer som favoriter, men även blockera dem om det skulle behövas. Det går också att skriva anteckningar på personer, samt att det finns en detaljerad besökslista.

Det går att skicka meddelanden till alla medlemmar, så väl som det går att skicka flirtar eller ”likes” på bilder och text.

HappyPancake anordnar även olika singelevents i olika städer bland annat speed-dating. Det finns även en relationspodd/dejtingpodd att lyssna på.

Sajten är säker och alla bilder och presentationer granskas manuellt innan de blir godkända.