Om Handicap-dating

Handicap-dating är en sajt, som är till för alla med någon form av handikapp. Det kan vara psykiskt eller fysiskt, det spelar inte någon roll. Sidan är tänkt att vara en form av mötesplats, där man kan hitta nya vänner, eller en käresta. Sidan i sig är helt gratis och det är enkelt att registrera sig som ny användare. Sajten har varit igång sedan 2011 och hit är alla välkomna. Det allra bästa med sidan är att den är gratis helt och hållet och att du här kan hitta likasinnade personer som passar dig.

Kom igång att träffa andra likasinnade

Handicap dejting är mötesplatsen för alla med någon form av handikapp. Det finns idag många dolda handikapp, som inte syns, så väl som andra varianter. Här spelar det inte någon roll vad det är för handikapp du har. Alla är lika välkomna. Sajten är till för att kunna hitta nya vänner, hitta en partner eller bara ha någon att prata med. Det är helt gratis att registrera sig på denna sida. Sedan så är även allt annat på sidan helt gratis. Det finns alltså inga betalalternativ att bekymra sig över. Du kan skicka meddelanden, ha en egen profil, ladda upp bilder och mycket mer. Det finns i dagsläget ingen app att ladda ner.

Träffa likasinnade

Oavsett handikapp kan det vara svårt det här med att dejta. Då kan det vara skönt att bli medlem på en sajt med andra som känner samma sak och som alla har någon form av handikapp. Fördelen med att möta andra via nätet på detta sätt är att du kan vara så anonym som du vill vara. Du blir inte heller dömd för att sitta i rullstol eller brottas med andra problem. Här är det fokus på inre värderingar. Du kanske tycker det är svårt med ditt funktionshinder, men via en sådan här nischad sajt är det enklare att öppna upp sig och möta någon.

Bloggar

På denna sajt finns det även ett antal bloggar med goda råd, tips och artiklar för dig med funktionshinder och handikapp. Dessa kan vara bra att läsa för att underlätta för dig att komma igång med att nätdejta. Så se till att läsa dem när du blir medlem. Sedan är det bara att sätta igång och träffa nya människor. Kanske du hittar en käresta eller får en ny vän!