Om eDarling

eDarling är en singelsajt som drivs av Affinitas GmbH, Berlin, men som har funnits i Sverige sedan 2010. Sidan vänder sig till singlar som är ute efter något seriöst. Denna singelsida är ganska så välkänd och det tack vare att de har marknadsfört sig en hel del. Dejtingen på denna sida utgår från ett så kallat personlighetstest och en vanlig sökfunktion saknas. Det är helt gratis att registrera sig som medlem här, men för att kunna uppleva det fullt ut krävs det att du betalar för ett medlemskap. Sajten fungerar både på dator och som app.

Kom igång på enkelt sätt

Det är som sagt helt gratis att bli medlem på eDarling och när du går med på denna sida, så får du starta direkt med ett personlighetstest. Räkna med att det kommer att ta cirka 30 minuter att genomföra, då det innehåller runt 280 frågor. Dessa frågor handlar om personlighet, inställningar i livet, syn på kärlek och så vidare. Många av dessa frågor finns det färdigifyllda svar att välja på, men det kommer även frågor där du ska skriva själv. Detta personlighetstest har tagits fram med flera psykologer, som är experter på relationer. eDarling kallar detta för IdealPartner-metoden. När du är klar med ditt test, så kommer du att få en lista på förslag till partners. Dessa saknar bild, men du kan klicka dig vidare och läsa personens profil om du vill. För att kunna se bilder och skicka meddelanden med mera krävs ett premium-medlemskap. Du kan sedan även skapa en egen profil, med en presentation och bilder av dig själv.

Få tillgång till fler funktioner

Det finns två olika sorters premium-medlemskap hos eDarling. Den ena heter just Premium och med det så kan du bland annat skicka och ta emot leenden. Du kan även skicka och ta emot meddelanden, se bilder på andra medlemmar samt se vilka besökare din egen profil har fått. Det andra medlemskapet heter PremiumPlus. Med detta får du dels samma som Premium, men du kan även verifiera din egen profil, se när meddelanden blivit lästa samt att du får tillgång till en funktion som heter Lyckträff. Den funktionen ger dig partnerförslag varje dag. eDarling säger själva att hos dem finns det sofistikerade och högutbildade singlar, samt att det är mycket träffsäkert med deras matchmaking-test. Dessutom är sidan säker, då alla profiler granskas manuellt innan de godkänns.